dijous, 1 de setembre del 2011

Mobilitzacions a Alacant en defensa d'una CAM pública

Després d'unes setmanes de merescut descans, alacantencrisi torna a estar actiu, així com múltiples convocatòries de lluita a Alacant. L'inici del nou curs polític ve marcat a Alacant, a nivell de mobilitzacions, pel rescat a la CAM i la més que probable venda a especuladors privats després d'haver sanejat l'entitat amb vora 6.000 milions d'euros procedents dels diners públics. El Moviment 15M ja ha convocat una primera mobilització, al marge dels sindicats honestos i de classe que porten anys treballant per la dignitat de les treballadores de la CAM, com ara les companyes de la CGT. Els sindicats de la CAM, per la seua banda, han convocat tot un seguit de mobilitzacions:

Dilluns 5 de setembre, 19:00. Al Banc d'España (Rambla). Concentració, convocada per tots els sindicats de la CAM, en defensa dels llocs de treball i del manteniment de l'Obra Social.

Dijous 8 de setembre, 19:00. A la seu central de la CAM (Av. Óscar Esplà). Manifestació, convocada per CGT, en defensa dels llocs de treball fixes i temporals, del manteniment de l'Obra Social, exigència de responsabilitats a la direcció de la CAM, negativa a la venda a mans privades, i creació d'una banca pública.