diumenge, 21 de març del 2010

L'assemblea d'aturats es mobilitza a Alcoi

L'assemblea de desocupats d'Alcoi va donar el passat dijous un pas més en la seua campanya de mobilitzacions. Entorn de 150 persones han participat en la primera manifestació que organitza aquest col·lectiu, que ha recorregut els carrers d'Alcoi demanant treball, exigint suport social als aturats i plantejant la necessitat d'una major implicació de l'Ajuntament.

Des de fa uns mesos, aquest col·lectiu celebra dues concentracions setmanals a la plaça d'Espanya, amb la finalitat de cridar l'atenció de l'opinió pública i de les administracions sobre la situació dels més de 7.000 desocupats existents a Alcoi. Aquest matí a les deu, l'assemblea ha celebrat una manifestació, en la qual s'han participat prop de 150 persones. La marxa ha eixit des de l'avinguda del Pont de Sant Jordi i s'ha dirigit a la plaça d'Espanya, seguint pel carrer de Sant Llorenç, acabant en la zona del Parterre, entorn de les 11 hores. A les portes del Centre Municipal de Cultura, s'ha llegit un manifest en el qual s'exigien mesures urgents per a generar ocupació i suport per als desocupats.

Cal recordar que aquest col·lectiu ja ha celebrat diverses reunions amb l'Ajuntament, amb la finalitat d'arbitrar mesures de reivindicar mesures de suport als desocupats. La corporació estudia en aquests moments la possibilitat d'aplicar algun tipus de bonificació fiscal a les persones que estiguen sense ocupació.