diumenge, 13 de juny del 2010

Nova mobilització contra les retallades socials


Les últimes mesures econòmiques del govern central enfront de la crisi són profundament antisocials. Obeint als «mercats», al Banc Central Europeu i al Fons Monetari Internacional, Zapatero vol reduir el dèficit públic en 15.000 milions d’euros congelant les pensions, eliminant la retroactivitat de les ajudes als dependents, reduint el salari als empleats públics o retallant la cooperació internacional.

Afirmem que és possible una eixida social a la crisi que no es sotmeta al capital financer i que respecte els drets dels treballadors i ciutadans, especialment dels què menys tenen. El dèficit públic té altra solució: augmentar els ingressos de l’Estat lluitant contra el frau fiscal i l’economia submergida, reduint les despeses militars, recuperant l’impost de patrimoni, pujant els impostos als beneficis de la Banca...

Ens neguem que una vegada més la crisi la paguen les seues víctimes. Que la paguen els seus responsables, els rics. Que d’una vegada per sempre s’avance cap a un sistema econòmic i social més just i solidari que respecte els drets socials que tant ens ha costat aconseguir.

Donem una resposta ciutadana contundent a aquesta agressió.

Participem en totes les mobilitzacions que es convoquen durant els pròxims dies.

Prenguem consciència de la gravetat de la situació i defensem la dignitat i el respecte que ens mereixem com treballadors i ciutadans. Reaccionem!!!

Al carrer que ja és hora