dissabte, 13 de novembre del 2010

Es constitueix a Alacant la Plataforma de Lluita Contra les Retallades

Després de la intensa i satisfactòria feina unitària al voltant de la convocatòria de Vaga General del passat 29 de Setembre, les organitzacions que van formar part de la Plataforma per la Vaga General han decidit continuar amb la seua dinàmica de treball conjunt i establir un nou espai unitari i permament de lluita. Amb l'experiència acumulada, i sabedors que la lluita contra la crisi capitalista i les mesures antiobreres dels governs de torn es preveuen llargues, les organitzacions anticapitalistes d'Alacant han creat la Plataforma de Lluita Contra les Retallades.

Reunides entre octubre i novembre totes les organitzacions que composen la Plataforma, han decidit determinar uns eixos prioritaris de treball: assunmir la solidaritat activa i la defensa política dels repressaliats el dia de la Vaga General, mantenir les mobilitzacions populars contra la crisi i les retallades socials, i aprofundir en la feina de propaganda i conscienciació entre els sectors populars de la ciutat d'Alacant. El primer pamflet de la Plataforma de Lluita contra les Retallades ja ha estat elaborat, al qual ha seguit un segon adreçat als autònoms i xicotets comerciants.


Així mateix, la Plataforma ha anunciat la convocatòria de dues noves jornades de mobilització popular:


Dissabte 11 de desembre, a les 11.00, eixirà des del Mercat de Teulada la 2a Marxa per la Dignitat, que recorrerà diversos barris populars de la ciutat fins a aplegar al Mercat Central.

Dissabte 18 de desembre
, tindrà lloc a la ciutat una nova manifestació.