dijous, 13 de gener del 2011

Organització i lluita contra la reforma de les pensions

Les diferents organitzacions anticapitalistes de la ciutat continuen amb el seu treball polític de denúncia de la crisi i d'organització de la classe obrera. Amb la perspectiva d'una nova i imminent agressió als drets de les treballadores, en forma de reforma de les pensions, amb el beneplàcit de les cúpules dirigents de CCOO i UGT, a Alacant s'estan organitzant diferents iniciatives. els membres de la Plataforma de Lluita Contra les Retallades han organitzat paradetes informatives; el dissabte 15 s'instalaran en els mercats populars de la ciutat, i el dissabte 22 en diferents places dels barris obrers d'Alacant. Les mobilitzacions continuaran el dijous 27 de gener, en una setmana on la resta de poblacions dels Països Catalans han organitzat un intens calendari de protestes.

Per altra banda, Maulets ha publicat una anàlisi sobre les perspectives econòmiques i socials per al 2011, la CGT també ha fet una crida a les organitzacions polítiques, socials i sindicals per tal d'organitzar una nova Vaga General, i ha editat a la seua plana web un recull de textos sobre la crisi; el PCPE acaba de fer públic el seu possicionament per a organitzar la lluita de masses contra l'oligarquia. Finalment, Endavant ha realitzat una proposta de treball a sindicats i organitzacions de classe, i ha elaborat diversos documents sobre la reforma de les pensions.

Finalment, en un treball conjunt entre L'Accent, La Directa i Catalunya, s'han editat 40.000 exemplars del periòdic Ja n'hi ha prou.