dijous, 29 de desembre de 2011

Gener de mobilitzacions contra les retallades

La Plataforma de Lluita Contra les Retallades va acordar aquesta setmana el seu calendari de lluita i mobilitzacions per al pròxim mes de gener, vista la necessitat de donar una resposta organitzada i en clau de classe i transformadora a les retallades socials que estan parint els diferents governs del capital. Les diverses organitzacions anticapitalistes que de moment s'agrupen al voltant de la Plataforma de Lluita Contra les Retallades (Pcpe, CJC, Endavant, Maulets, Assemblea de Treballadores per la Vaga General i Associació d'Amistat amb Cuba Miguel Hernández) han previst un intens calendari que visualitze l'oposició de classe a les contínues agressions del capital, i estructure una oposició obrera als intents de l'oligarquia de fer pagar la crisi a les treballadores. Així, el mes de gener realitzaran les següents mobilitzacions:

Divendres 13, a partir de les 17:30: taules informatives i recollida de signatures als barris de la Florida i Ciutat d'Asis, en defensa dels serveis públics i contra les retallades i privatitzacions.

Dissabte 14, a les 11:30 a la Plaça de Ciutat d'Asís. Marxa popular en defensa dels serveis públics i contra les retallades. Posteriorment, es realitzarà un dinar de germanor per a recaptar fons per a la Plataforma.

Dissabte 28. Accions informatives en defensa del transport públic i contra la pujada del preu del transport públic a la comarca.