dimecres, 18 de gener del 2012

Continuen les mobilitzacions contra les retallades

Després de la mobilització realitzada per la Plataforma de Lluita Contra les Retallades aquest passat dissabte, els propers dies les treballadores continuaran al carrer en defensa dels serveis públics. Aquest dissabte 21, a partir de les 18:00h, una manifestació en defensa de l'educació pública eixirà des de les escales del Jorge Juan. La dramàtica situació de l'escola pública, amb contínues retallades i empitjorament, s'ha vist agreujada aquesta darerra setmana, quan Iberdrola va tallar el dilluns la llum a l'Institut Jorge Juan, i en altres instituts de la comarca on la Conselleria no està enviant substituts al professorat de baixa.

Després de la mobilització del dissabte, el dijous 26 a les 18:30 una nova marxa eixirà des de les mateixes escales del Jorge Juan. En aquesta ocasió, es protestarà contra les retallades i en defensa dels serevis públics. També les treballadores de sanitat estan mobilitzant-se setmanalment, amb concetracions d'una hora cada dijous.

Finalment, la pròpia Plataforma de Lluita Contra les Retallades realitzarà una acció informativa el dissabte 28 de gener en defensa del transport públic i contra la pujada de les tarifes.