dissabte, 14 de gener del 2012

Desenes de persones es mobilitzen en defensa dels serveis públics

Al voltant de 120 persones han secundat aquest dissabte a Alacant la convocatòria de la Plataforma de Lluita Contra les Retallades per tal de manifestar-se en defensa dels serveis públics i contra les retallades i les privatitzacions. La Marxa Popular organitzada per la plataforma anticapitalista ha recorregut els principals carrers dels barris de Ciutat d’Asís i la Florida enmig de continus crits contra els responsables de la crisi (banquers, especuladors, polítics del capital) i en defensa dels interessos de la classe obrera.
La Plataforma de Lluita Contra les Retallades està formada pel PCPE, els CJC, Endavant, Maulets, Assemblea de Treballadors per la Vaga General i Associació d’Amistat amb Cuba. Pròximament es reincorporarà a aquesta plataforma unitària de classe Esquerra Unida. Divendres passat els integrants de la Plataforma van situar quatre paradetes informatives als barris de Ciutat d’Asís i la Florida per tal de recollir signatures contra les privatitzacions, en una campanya iniciada fa dos mesos i que porta prop de 1000 arreplegades.
La Plataforma ja ha anunciat que continuarà la seua lluita al carrer els propers diez, convocant una acció informativa el dissabte 28 de gener per denunciar la pujada del preu del transport aprobada recentment per l’Ajuntament d’Alacant.