dijous, 16 de febrer del 2012

Un febrer de retallades i de mobilitzacions

A les diferents retalladades socials impulsades pels governs autonòmic i estatal, i a la Reforma laboral recentment aprovada, les treballadores d'Alacant i la resta del País Valencià estan responent amb un notable increment de la lluita, l'organització i la mobilització. Aquest mes de febrer s'està caracteritzant per l'impuls de lluites sectorials, fonamentalment en l'àmbit de l'educació i la sanitat: tancaments a centres de treball, concetracions cada dijous, pancartes a les portes dels centres, assemblees informatives, repartiment de propaganda, vaga d'estudiants...En les properes setmanes, aquesta lluita conitnuarà i s'incrementarà, si cap:

Dissabte 18, a partir de les 20:30. Al Centre Social Acontracorrent. Sopar de disfresses, a benefici de la Plataforma de Lluita Contra les Retallades.

Diumenge 19, a les 12.00, a les escales del Jorge Juan. Manifestació contra la Reforma Laboral.

Dijous 23, a les 19:00, a la porta de l'Hospital general. Concentració en defensa dels serveis públics i dels drets de les treballadores, en el marc de la jornada internacional de lluita promoguda per la Federació Sindical Mundial.

Dissabte 3 de març, a les 11:00, a la porta de Correus del Bulevar del Pla. Marxa popular contra les retallades.