dissabte, 9 de juny del 2012

Noves mobilitzacions a Alacant


Una nova onada militant començarà la propera setmana a la ciutat d'Alacant. Diverses organitzacions anticapitalistes han decidit mantenir la tensió mobilitzadora degut a les contínues agressions del capital. Amb una reforma laboral que continua fent estralls entre les treballadores, retallades en els serveis públics, i la immediata perspectiva del salvament financer de la Unió Europea i del FMI, la classe treballadora ha de continuar en la lluita per l'organització de classe i la construcció del socialisme.








  • Dimecres 13 de juny: a partir de les 19:00, la CGT convoca una concentració en contra de la crisi, davant del Banc d'Espanya (Rambla)
  • Divendres 15 de juny: a partir de les 20:30, la Plataforma de Lluita Contra les Retallades ha organitzat una activitat política a la plaça de Magallanes (barri de la Florida), en defensa dels serveis públics i contra les privatitzacions
  • Dissabte 16 de juny: a partir de les 20:30, el Moviment de Resistència Global d'Alacant ha organitzat una concentració solidària amb les desenes de persones repressaliades en les darreres setmanes a causa de la seua lluita anticapitalista.