dijous, 12 de juliol del 2012

Concentració solidària amb les miners en lluita

Centenars de persones es van solidaritzar ahir amb la lluita que els miners estan desnvolupant des de fa mesos per la supervivència dels seus llocs de treball, i que va tenir en la finalització a Madrid de la Marxa Negra una de les seues fites més trascendentals. Convocades per la pràctica totalitat de les organitzacions de classe que treballen a Alacant, així com algunes organitzacions socialdemòcrates, les quasi 300 persones concentrades a la Plaça de la Muntanyeta traslladaren el seu alé solidari i de classe.

La llarga i ferma lluita dels miners de les diferents conques ha demostrat que només hi ha una via per a la classe obrera: l'organització de classe, la lluita constant i la proposta econòmica, social i política que confronte al capitalisme, el socialisme.

En el dia que el govern espanyol anunciava noves i dramàtiques retallades que afectaran de ple les condicions de vida de les classes populars, en el dia que els miners demostraren que la unitat de classe és possible i, realment, l'instrument més poderós per fer front a les agressions del capital, s'anunciaren noves convocatòries de lluita: serà el dijous 19 de juliol.