diumenge, 26 de setembre del 2010

La feina preparatòria de la Vaga General s'intensifica a Alacant

Les activitats polítiques preparades per partits, sinidcats, assemblees i espais unitaris d'Alacant i les comarques veïnes continuen amb la seua marxa, a pocs dies del 29 de setembre. Centenars d'activistes estan prenent part en la feina agitativa i política prèvia, per tal de garantir la mobilització obrera i l'èxit en la Vaga General. No hi ha barri a la ciutat d'Alacant sense centenars de cartells, adhesius, pamflets i pintades, en un esforç militant sense precedents.

Des de la darrera mobilització, celebrada el dijous 16 de setembre per a denunciar els responsable de la crisi, les diferents organitzacions anticapitalistes de la ciutat han continuat amb la seua intensa feina. L'Assemblea de Treballadores per la Vaga General ha celebrat hui diumenge el seu acte central, amb un mitin a la Plaça Manila, on han intervingut membres de l'assemblea, del PCPE i dels CJC. des del 7 de setembre, aquesta assemblea ha portat endavant un intens calendari de repartiment de pamflets als barris populars de la ciutat, que sumada a l'habitual treball dels col·lectius comunistes ha plenat els carrers de propaganda per la Vaga.

El sindicat CGT, per la seua banda, ha organitzat una gran quantitat d'assemblees als centresde treball, ha distribuit una gran quanitat de pamflets, cartells i pancartes per ttos els barris, i el passat dimarts organitzava una caravanma comrcal que va concloure a la Plaça de la Muntanyeta amb una gran casserolada.

També l'Esquerra Independentista ha realitzat unes intenses jornades, centrades en la distribució de propaganda tant de cartells com de pamflets als barris del centre, el Pla i Carolines. la militància d'Endavant i Maulets ha mantingut, així, el seu compromís militant; també l'afiliació a la Coordinadora Obrera Sindical s'ha destacat en el seu treball. A la feina agitativa a Mutxamel i Sant Joan s'ha sumat la particpació en dos actes, a Crevillent i Mutxamel. Però no només la comarca de l'Alacantí s'ha mobilitzat per la Vaga General, ja que una gran quantitat d'actes han tingut lloc a Almoradí, Asp, Xixona, Ibi o Alcoi, per posar alguns exemples. A Elx, el passat dijous diversos activistes okuparen seues bancàries, en una notícia que podeu llegir aquí.